امروزه بهره گیری از پرتال سازمانی راهکاری برای تعامل و همکاری بیشتر در سازمان ها می باشد. این راهکار کمک می کند تا روشی نوین برای تعامل و همکاری در سازمان ایجاد شود که از فضاهای کاری، پورتال های تعاملی و قابلیت های شبکه سازی اجتماعی در سطح سازمان و همزمان با شرکای تجاری در بیرون از سازمان استفاده نماید  .

 

پرتال مبتنی بر SharePoint 

 

این راهکار با تقویت کارکنان از طریق ابزارهای آشنا، زیرساختی یکپارچه، انعطاف پذیر و قابل مدیریت و امن را در سازمان ایجاد    می کند که مشوق نوآوری و همکاری سازمانی می شود. پورتال های سازمانی دانش نصر پویا بر بستر SharePoint پیاده سازی می شوند که به سازمانها اجازه می دهد بطور موثری آنچه که می دانند و پیدا می کنند را با کسانی که ممکن است به آن دانسته ها نیاز پیدا کنند، به اشتراک بگذارند. همه جا، همه زمان، روی هر دستگاهی. سرویس ها و قابلیت های SharePoint زیرساختی پویا و قابل مناسب سازی را برای تعامل با اعضای تیم فراهم می کند. این امر کمک می کند تا کارکنان در یک سازمان بطور همزمان به داده ها دسترسی داشته و با آنها کار کنند و یا حتی داده ها را در محیطی امن با استفاده از جریان کاری های SharePoint با هم مبادله کنند. بدین ترتیب سازمان ها می توانند از مزایای زیر منتفع گردند:

SharePoint محیطی مناسب و کاربرپسند را فراهم کرده است. این سهولت استفاده و انعطاف پذیری زیرساخت باعث می گردد که کارکردن با محیط نرم افزار برای کاربران سیستم، از کاربر نهایی گرفته تا ادمین سیستم، جذاب و آسان باشد. فلسفه ما برای طراحی پورتال های سازمانی ساده است. ما تخصص های حرفه ای مان در SharePoint را با فرایندهای مورد تائید طراحی پورتال ترکیب می کنیم، تا مشتریانمان را به هدفشان از طراحی پورتال برسانیم. پنج مرحله – تعریف ویژن، معماری، توسعه، بارگذاری و بهینه سازی – در طول این سال ها دائما مورد بررسی قرارگرفته، بهبود داده شده و غنی شده است. 

 

فاز یک جمع آوری اطلاعات و شناخت و تحلیل نیازمندی ها:

 

 شناخت ماهیت کسب و کار، تحلیل موشکافانه نیازمندی ها، آگاهی از انتظارات و کارکردهای مورد انتظار و همچنین اهدافی که کارفرما از به­کارگیری پورتال دنبال می­کند، نخستین فاز، و در عین حال گامی کلیدی، در توسعه پورتال به شمار می­رود. به عبارتی، توسعه پورتال با دریافت ورودی­ها و اطلاعات مناسب از کارفرما که مبین مشخصات و ویژگی های مدنظر آنهاست، آغاز می شود. ترجمه این نیازمندی­ها و انتظارات معادل با الزامات، قابلیت­ها و ویژگی­های موردنیاز سیستم از دید کارفرما بوده و برآورده­سازی آنها برای حصول اطمنیان از توسعه پورتالی که بتواند به خوبی پاسخگوی نیازمندی های مدنظر کاربران باشد، ضروری به نظر می­رسد. حصول شناخت از نیازمندی­های کاربران روش­های گوناگونی دارد. غالبا در این مرحله، تحلیل­گران و مشاوران با صاحبان کسب­وکار و کاربران نهایی پیرامون انتظاراتشان از سیستم، به تبادل نظر و گفتگو می­پردازند. بعد از جمع­آوری و اولویت بندی این نیازمندی­ها، ارزیابی و تحلیلی برای تعیین آنچه که باید محقق شود و نیز تخمین زمان و منابع موردنیاز انجام می­گیرد. بطور کلی، چهار گروه اصلی از نیازمندی­هایی که ممکن است در بحث طراحی و توسعه پورتال­ها مطرح می­شوند عبارتند از:

بعلاوه در این مرحله مدنظر قرار دادن جامعه مخاطبان پورتال (اینترنتی)، می­تواند موضوعی حائز اهمیت تلقی گردد؛ چراکه تعریف و شناسایی دقیق مخاطبان در تعریف ویژگی­ها، محتویات و نیازمندی­های مرتبط با یکپارچه­سازی سیستم اثرگذار خواهدبود.

 

فاز دوم برنامه ریزی

در این فاز، با بهره­گیری از اطلاعات جمع آوری شده در مرحله قبلی برنامه­ای جامع برای توسعه و طراحی پورتال تدوین میشود. این برنامه می تواند نقشه سایت – لیستی از تمامی موضوعات اصلی و فرعی سایت – را شامل شود. این برنامه چهارچوبی درباره اینکه چه محتویاتی باید در سایت قرار گیرد، ارائه می کند. همچنین در این مرحله می­توان در مورد تکنولوژی­ها، قابلیت­ها و ابزارهایی که باید مورداستفاده و استقرار قرار گیرند، تصمیم گیری نمود.

 

فاز سوم طراحی و توسعه

 

در این مرحله برنامه ریزی برای پیاده­سازی پورتال آغاز می­شود. پورتال پنجره­ای رو به افراد، محتویات و اپلیکیشن­هاست. این نیازمندی­های تعریف شده در مراحل قبل است که چگونگی تعریف هر یک از این پنجره­ها و محتویات و داده­های درون آنها را تعیین می­کند. بنابراین در این فاز، با استناد به اطلاعات جمع­آوری شده تا این مرحله، ظاهر و طرح­بندی سایت تعیین می­شود. در پیشبرد این فاز، نوع مخاطبان هدف و ذائقه و نیازمندی آنها فاکتوری کلیدی و تعیین کننده به شمار می­­­رود. بعلاوه در این فاز، برقراری ارتباط و تعاملات مستمر بین کارفرما و پیمانکار برای حصول اطمینان از انطباق طراحی­ با نیازمندی­ها و اهداف مدنظر کارفرما و حصول توافق نهایی بر روی طراحی، از اهمیت بالایی برخودار است. بطور کلی، در این مرحله ملاحظاتی از این دست باید مدنظر طراح قرار گیرد:

جهت آشنایی بیشتر با مراحل طراحی و توسعه پرتال های سازمانی، اینجا کلیک نمایید.

فاز چهارم پیاده سازی

 این مرحله شامل به­کارگیری ابزارها و فناوری­های موردنیاز برای پیاده­سازی تمامی مواردی است که در مراحل قبلی تعریف،  برنامه ریزی و طراحی شده­است.

 

فاز پنجم تست و ارائه

 

در این مرحله پورتال و قابلیت­های عملکردی عناصر گوناگون آن برای حصول اطمینان از کارکرد درست آنها در نسخ مرورگرهای گوناگون، مورد آزمایش قرار می­گیرد. در طی فرآیند آزمایش و تست، عدم تطابقات و اشکالات شناسایی شده و این موارد برای رفع و اعمال اصلاحات موردنیاز به بخش پیاده­سازی و پشتیبانی بازخورد داده می شود. نهایتا بعد از دریافت تایید نهایی، سایت در سرور بارگذاری می­شود. شایان ذکر است که در مواردی، فاز پشتیبانی و نگهداری می­تواند به عنوان آخرین مرحله از فرآیند توسعه و استقرار پورتال ­ها تعریف شود.

 

آنچه ما ارائه می دهیم:

پرتال سازمانی طراحی شده توسط تیم متخصص دانش نصر پویا  بر پایه SharePoint و براساس سالها تجربه پیاده سازی در صنایع مختلف توسعه یافته است. ما تضمین می کنیم که این راهکار بر اساس بهترین تجربیات صنعت مناسب سازی شده و توسعه یافته است. SharePoint زیرساخت قدرتمندی است ولی ما به شما راهکاری بر اساس بهترین تجارب را ارائه می دهیم. با قابلیت های پرتال سازمانی دانش نصر پویا آشنا شوید :

 

  • سيستم مديريت محتوا جهت ايجاد زير سايت‌ هاي داراي قابليت اطلاع ‌رساني (CMS)

  • سيستم تحريريه و گردش اخبار جهت ايجاد زير سايت‌ هاي خبرگزاري (News System)

  • سيستم برنامه ‌ساز و فرم ‌ساز جهت ايجاد زير سايت ‌هاي ارائه خدمات الكترونيكي (Application and Form Builder)

  • سيستم گزارش ‌ساز جهت ايجاد گزارش ‌هاي مختلف روي اطلاعات موجود در زير سايت‌ هاي خدمات الكترونيكي (Report Generator)

  • سيستم يكپارچه ‌سازي با ساير سيستم جهت اتصال به ساير نرم ‌افزارها و بانك ‌هاي اطلاعاتي داخل و خارج سازماني (EAI)

  • سيستم فروشگاه الكترونيكي جهت ايجاد زير سايت ‌هاي عرضه و فروش الكترونيكي كالاها با امكان پرداخت الكترونيكي (E-Shop)

  • سيستم مديريت فرآيند هاي سازمان و گردش‌ كار جهت اتوماسيون فرآيندهاي داخل و بيرون سازماني (BPM, Workflow)

 

جهت ارتباط با کارشناسان ما اینجا کلیک نمایید.

زنبیل خرید