شناسايي و بهبود فرايندها و مدل هاي فرايندي کسب و کار
امروزه بحث شناسایی و مدلسازی فرآيندهای سازمانی، بحثی است که در بسیاری از سازمانها با ابعاد کوچک و بزرگ مطرح است، مباحث مدیریت و مدل سازی فرآيندهای سازمانی میتواند به عنوان عامل مهمی در موفقیت کسب و کار سازمانها در نظر گرفته شود.
مشاوره و ارزيابي در حوزه هاي برنامه ريزي و تحليل سيستمها
در سالهای اخیر، افزایش رقابت در بازار و پویایی محیط کسب و کار، سازمانهای اقتصادی را از یک سو مجبور به تغییر ساختارهای سنتی و لخت به ساختارهای سریع و چابک و از سوی دیگر استفاده و بهرهگیری از تکنولوژیها و ابزارهای جدید فناوری اطلاعات هم در سطوح مدیریتی و هم در سطوح عملیاتی و پشتیبانی نموده است.
مباحث مرتبط با برنامه ريزي توليد، کنترل موجودي و برنامه ريزي انبار
امروزه سازمانهای نوین به دنبال کاهش میزان موجودی کالا و نگهداری آن هستند تا از هزینههای نگهداری و انبارداری دوری کنند. اما عملا این امکان وجود دارد که ما نتوانیم این کاررا انجام دهیم و بهرحال موجودی و انبار و هزینههای نگهداری را همچنان داشته باشیم.
سازمان ها در دوران گذشته به اهمیت و ارزش مدیریت منابع کلیدی سازمان مانند انسانها و مواد پی برده بودند. در همین راستا، در دوره های اخیر، اطلاعات نیز به یکی از دارایی های اساسی سارمانها تبدیل شده است.
مقوله مدیریت کیفیت فراگیر طی دو دهه گذشته توجهات زیادی را در صنعت و علوم اکادمیک به خود جلب کرده است. مدیریت کیفیت فراگیر یکی از مشهورترین و پردوام ترین مفاهیم و فلسفه های توسعه و مدرن مدیریت در سالهای اخیر بوده که اثرات شگرف و عمیقی در تاریخ کسب و کارهای جدید داشته است.
پیشرفت روز افزون تکنولوژی و توسعه دانش باعث شده تا اکثر سازمانها ، شرکتها و هر مجموعه فعال درکلیه صنایع ( خدماتی ، پیمانکاری ، بازرگانی ، تولیدی و غیره…) خود را بروز نگه داشته و همواره با بکارگیری جدیدترین تاکتیکها و تکنیکها قصد تحکیم جایگاه رقابتی خود در بازار را دارند.
مدیریت دانش یک، روند آگاهانه ایجاد دانش، اعتبار بخشی به دانش، ارائه دانش، توزیع دانش و کاربرد آن است که با سازمان یادگیرنده و مدیریت منابع انسانی در ارتباط است.
استقرار سیستم مدیریت پروژه به ویژه در شرکتهای پروژه محور به معنی تدوین استانداردها و دستورالعملها و فرایندهایی است که باعث ارتقا سطح مدیریت پروژه های یک سازمان پروژه محور می شود.
بی شک دستیابی به تولید بیشتر و محصول باکیفیت برتر جزو الفبای کار در محیطهای صنعتی و تولیدی می باشد، اما اجرای کار بهتر و یا دستیابی به فرایندی که در آن کالا یا محصولات بهصورت کیفی تولید شوند، بهتنهایی آسان نیست.